Centreret popup vindue
 

NYHEDER

 

D-A-D
Riskin' It All For The Pilgrims

Der var engang…….vi er tilbage i 1989 og efter et par albums der på wiki betegnes som Cowpunk, havde vores fire venner fået pladekontrakt med det succesfulde og dynamiske danske selskab Medley.

Med Nick Foss og Lars Overgaard bag de dengang kæmpe mixerpulte, havde de indspillet hvad der hurtigt skulle vise sig at forvandle bandet fra kritikerrost københavnerband til Hele Danmarks Rockband numero uno.
Pladen hed naturligvis ”No Fuel Left For The Pilgrims”

Singlerne ”Sleeping My Day Away”, ”Girl Nation” og ”Jihad” sikrede et massivt gennembrud og de gik på kort tid fra at kunne fylde de mindre spillesteder, til at propfylde landets sportshaller og koncertsale.

"No Fuel Left..." blev efter en heftig budkrig imellem de storepladeselskaber udsendt i USA, Australien,Europa og Japan og har til dato solgt over 1mill. eksemplarer worldwide.

Efter en hvirvelvind af Orange scener, RockAmRing/Park, Osaka Live, Europa og USA turneer blev gennembruddet cementeret med det efterfølgende album ”Riskin’ It All” med klassikere som ”Bad Craziness”, ”Grow or Pay”, ”Laugh ’n’ A Half”

På dette tidspunkt havde bandet skiftet navn fra Disneyland After Dark til D-A-D (D.A.D., D:A:D) og resten er, som man siger, historie.

Og historien er velkendt, vel nærmest pensum for enhver dansker med hang til rockmusik og ridses kun op fordi:
I 2016 tager bandet på en omfattende sommerturné - en turne der bringer dem godt og grundigt rundt i det danske land og desuden til Tyskland, Sverige, Norge, Finland, England, Frankrig og Spanien m.v. – alle steder hvor bandet har en dedikeret fanbase.

Altsammen for at fejre 25 års jubilæet for udgivelsen af "Riskin It All".

Og da bandet ved to lejligheder succesfyldt havde hyldet de to førnævnte albums (No Fuel til Copenhell sidste år, Riskin’ til Bankboxen’s 5 års fødselsdag i år) lå den lige til højrefoden at bringe begge disse 2 albumshows ud til et større publikum.

Så, alle de gamle scenekulisser og rekvisiter er bleve støvet af, har fået et nyt lag maling – nye ting er blevet bygget o.s.v. – lastbilen vil blive proppet med gigantsofa, kæmpeseng, lamper, gulvtæpper, brølende kronhjorte og hvad der ellers skal til for at vi alle kan blive sendt tilbage til dengang i starten af halvfemserne.

Og for at gøre det endnu sjovere så vil bandet på de enkelte shows kun spille eet af disse albums, men ikke på forhånd afsløre hvilket.
De enkelte arrangører har ingen indflydelse på valget og der vil ikke blive foretaget afstemning på Facebook eller lign.
Først når tæppet går for de enkelte shows, vil det blive afsløret hvilket album der spilles den pågældende aften.

Det bliver spas, det bliver hårdt, det bliver….D-A-D.

Den danske del af turen vil være på 20 koncerter, foreløbig er følgende bekræftet:

Kløften Festival, Haderslev
Rock i Ringkøbing
Vejen Open Air
Høje Bøge Open Air, Svendborg
Gjethuspladsen, Frederiksværk
Fængslet, Horsens
Skive Festival
Mølleparken, Sønderborg
….flere datoer vil løbende blive tilføjet listen

Bekræftede Norske/Svenske:

Frøyafestivalen
The Tivoli Helsingborg
Liseberg GöteborgD-A-D siger Tak Rock efter 30 år

DISNEYLAND AFTER DARK