Centreret popup vindue

restaurant
   
HOME OF THE COBBER

MENUER

FREDAG D. 7. AUGUST 2015
D-A-D lavede en menu fredag d. 7. august 2015, hvor de spillede i den gamle have. Det var en 3 retters menu:

FORRET
Prinsesse Louise sushi rulle, som er sprød reje, rullet med avocado, og toppet med tun, chili mayo og teriyaki. Serveres med tangsalat. Designet af Jesper Binzer.

HOVEDRET
Helstegt oksefilet cowboy style, med rødvins sauce, bagt kartoffel og blandet salat. Kødet brændemærkes med D-A-D logo.

DESSERT
Chocolatecake After Dark (med vanilje is)

Det hele kostede 375,00 kr. pr.person.



FREDAG D. 1. JUNI 2012
D-A-D lavede en menu fredag d. 1. juni 2012, hvor de spillede i den gamle have. Det var en 3 retters menu:

FORRET
Smagsprøver af Jesper Binzers rulle, som hedder Prinsesse Louise, som er en hyldest til hans kone.

HOVEDRET
Hovedret er helstegt okse-rib-eye, med asparges, stegte kartofler og Bearnaise.
Som en sjov krølle på halen, bliver kødet brændt med et D-A-D brænde stempel, i bedste D-A-D Cowpunk stil.Den kaldes også Stigge Steak.

DESSERT
Til dessert Chocolate After Dark.

Det hele kostede 315,00 kr. pr.person.






RETTER

Jacob Binzers cous-cous
Ingredienser:
Olivenolie
2 store løg
1 helt stort hvidløg
2 lange røde chili
1 selleriknold eller 2-3 persillerødder
10 gulerødder
3 grønne pebre
1 aubergine
4 dåser flåede tomater
½ liter oksefond
1 spiseske knust spidskommen
Salt og peber
Vand
Friske korianderblade

Fremgangsmåde:
Hak grøntsagerne groft.

Varm olie op i en stor gryde.
Svits løg, hvidløg og chili i den varme olie.
Hæld spidskommen i. Rør rundt til løgene bliver klare og lidt gyldne.
Tilsæt derefter grøntsagerne og svits til de tager lidt farve.
Hæld så de flåede tomater i og hak dem groft med en ske.
Hæld oksefond i. (Denne var kogt på marvben)

Lad gryden simre for mellemvarme til grøntsagerne er møre. Skru ned på svag varme og lad simre. Spæd op med vand om nødvendigt. Smag til med salt og peber.

Hertil cous-cous som er knuste hvedekerner blødt op i kogende vand. Hæld 4 dele kogende vand i en gryde og kom 5 dele cous cous kerner i. Rør rundt og lad trække til vandet er trukket ind i cous cous’en. Løsn kernerne fra hinanden med en gaffel og server med ovenstående grøntsagsgryde. Pynt med friske korianderblade.



Jesper Binzers Jamaica-pizza

Ingredienser:
Man tager 2-og-en-halv deciliter lunken vand og opløser en halv pakke gær
deri. Tilsæt et godt skvæt sirup eller honning, et godt skvæt olivenolie, lidt salt og måske en lille håndfuld oregano, måske friske
basilikumblade eller soltørrede tomater skåret i småbidder. Og så er det
bare at putte durummel eller hvedemel i....og ÆLT! Sæt til hævning i 20 min, og tænd ovnen på 220 grader.

En dåse tomatpuré åbnes og hældes i skål, overøs med lige så meget olivenolie, salt, peber, lidt chili, sirup el. honning, og her kan man putte de ting man ikke puttede i dejen (dvs.: de soltørrede tomater
eller basilikummen eller oreganoen...).

Riv en gouda fra netto, svits nogle ting fra grøntsagshylden, skær en spegepølle i 20 skiver, eller nogle optøede og køkkenrulle-afdrænede rejer...many things for den lille fantasi...

Ælt dejen yderligere og del den i 2 lige klumper. Lav de øvelser du har set nede hos din lokale pizzabager (eller brug en kagerulle), og lave 2 flotte
tynde runde lp´er på hver sin bradepande (som at du har smurt m kærgården forinden). Put tomatsovs på og læg de svitsede grøntsager og rejerne på
den ene, og pøllen på den anden. Spred generøst den revne ost ud over og put i ovn i 20 min. Den ene er til de voksne, den anden er til de andre...



Thorleif Hoppes tun-salat

Ingredienser:
Et godt tykt stykke tun, så friskt at det kan anvendes til sushi.
Kinarejer
Unge spinatblade, gerne blandet med andre delikate salat-typer (hvis årstiden er til det, er Salturt - frisk, sprød tang-type fra fiskehandleren - rigtig godt at blande i)
Tomater (gerne cherrytomater)
Friske koriander
Korianderfrø
Frisk chili
Ingefærrod
Lime
Soya
Sukker
Olivenolie (ikke for kraftig), evt. blandet op med sesamolie
Balsamico
Store kapers
Sesamfrø

Lage:
Knus korianderfrø i morter, sammen med en frisk chili, lime, friske koriander, revet ingefær og et skvæt soya, til der haves en lind mos.
Hæld blandingen over tun og rejer.

Dressing:
Kog balsamico ind, til den bliver rund og sødlig.
Bland den med presset lime, og tilsæt olie. Ca. 4 dele olie til 2 dele balsamiko/lime. Tilsæt hakket chili og rigelige mængder revet ingefær.
Smag til med et godt skvæt soya og en teske sukker eller to.
Bland kapers i dressingen.

Salat:
Bland salatblade med snittede tomater og hakkede friske korianderblade, i en stor åben skål.
Gril tunen, godt indpakket i koriander-mos fra lagen. Det er vigtigt, at stykket er skåret tykt, som en klump, snarere end som en tynd bøf. Den skal kun grilles uden på, så den er flot rød inden i, når den forsigtigt skæres i skiver, med en skarp kniv.
Gril rejerne hurtigt - ca et minut - så de bevarer deres sprødhed.
Fordel tun og rejer i salaten.
Hæld dressing over, og afslut med et drys sesamfrø, ristet på en tør pande.

Retten kan varieres efter behov. Tun kan f.eks erstattes af store grønne muslinger, havtaskekæber, hummer eller lignende. Husk at smage til, så skal det nok blive godt.




DRIKKEVARER